Een lagere rekening voor uw stookkosten

Blog

Het komt iedereen wel goed uit om op jaarbasis minder geld kwijt te zijn. Dit kunt u onder meer bereiken door een goede cv-ketel te laten installeren. Een ouderwetse verwarmingsketel is namelijk helemaal niet duurzaam. De kans is groot dat u betaalt voor warmte die er niet eens is. Zonde van uw geld en van alle energie die erin opgaat. Met een moderne cv-ketel lost u die problemen vrijwel direct op.

Hoe bespaard u geld?

Op de eerste plaats moet u uw huidige ketel gaan vervangen. Dit doet u vooral als dit uw huidige situatie is: u heeft nog een verwarmingsketel of uw huidige ketel is tussen de tien en vijftien jaar oud. U kunt dan kiezen tussen de drie beschikbare ketels die op dit moment op de markt zijn. De vr-ketel, de hr-ketel en de Hre-ketel. De laatstgenoemde is erg duur, maar daarmee haalt u een rendement van meer dan 100 procent. Ideaal als u die stookkosten flink omlaag wilt krijgen. Als u minder bij budget zit zijn de andere twee opties ook goed te doen.

De waarde van uw huis omhoog

house heating boilerNog een leuke financiële bijkomstigheid is dat de waarde van uw huis stijgt als u een goede cv-ketel laat installeren. Aan uw huis zit namelijk een energielabel vast en hoe groener dat is, des te beter uw huis het op de woningmarkt doet. Bent u dus van plan om in de toekomst uw huis te verkopen, dan is de aanschaf van een nieuwe cv-ketel helemaal geen slecht idee.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button