Een lagere rekening voor je stookkosten

Blog

Het  komt iedereen wel goed uit om op jaarbasis minder geld kwijt te zijn. Dit kun je onder meer bereiken door een goede cv-ketel te laten installeren. Een ouderwetse verwarmingsketel is namelijk helemaal niet duurzaam. De kans is groot dat je betaalt voor warmte die er niet eens is. Zonde van je geld en van alle energie die erin opgaat. Met een moderne cv-ketel los je die problemen vrijwel direct op.

Hoe bespaar je geld

Op de eerste plaats moet je je huidige ketel gaan vervangen. Dit doe je vooral als dit je huidige situatie is: je hebt nog een verwarmingsketel of je huidige ketel is tussen de tien en vijftien jaar oud. Je kunt dan kiezen tussen de drie beschikbare ketels die op dit moment op de markt zijn. De vr-ketel, de hr-ketel en de Hre-ketel. De laatstgenoemde is erg duur, maar daarmee haal je een rendement van meer dan 100 procent. Ideaal als je die stookkosten flink omlaag wilt krijgen. Als je minder bij budget zit zijn de andere twee opties ook goed te doen.

De waarde van je huis omhoog

house heating boilerNog een leuke financiële bijkomstigheid is dat de waarde van je huis stijgt als je een goede cv-ketel laat installeren. Aan je huis zit namelijk een energielabel vast en hoe groener dat is, des te beter je huis het op de woningmarkt doet. Ben je dus van plan om in de toekomst je huis te verkopen, dan is de aanschaf van een nieuwe cv-ketel helemaal geen slecht idee.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button