Hulp bij een WC ontstopping in Oss

Zit uw WC verstopt in Oss? Voor het laten uitvoeren van een WC ontstopping kunt u op de hulp van onze loodgieters rekenen. Onze loodgieters hebben een ruime ervaring in het ontstoppen van verschillende soorten afvoerleidingen. De afvoer onder het toilet is hier een goed voorbeeld van. Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een verstopping in de WC. Denk bijvoorbeeld aan een overmatig gebruik van toiletpapier, of een verstopping elders in het netwerk van afvoerleidingen in huis. Bovenal wilt u een WC verstopping zo snel mogelijk laten oplossen. Op deze pagina leest u meer over hetgeen onze loodgieters voor u kunnen betekenen bij een WC ontstopping.

Ontstaan van een verstopt toilet in huis

Wanneer een WC verstopt zit, is dit vaak het gevolg van een ophoping van restafval in de afvoer onder het toilet. Onder restafval verstaan we onder meer een overmatig gebruik van toiletpapier. Het toiletpapier kan in zo’n geval niet naar de centrale riolering worden afgevoerd, waardoor dit in de afvoer achterblijft. De ophoping zal steeds groter worden, wat merkbaar is aan het langzamer wegspoelen van het water uit de toiletpot. Ook zal er een steeds duidelijk ruikbare geur rond het toilet komen te hangen. Iets wat u wilt voorkomen! Een toiletverstopping kan ook het gevolg zijn van een verstopping in leidingen onder het toilet, die niet op het toilet zelf zijn aangesloten. Denk aan de leiding van de douchebak, die samengevoegd wordt met de afvoerleiding van uw WC.

Aanpak bij een WC ontstopping in Oss

Onze loodgieters kunnen verschillende middelen gebruiken, om een WC ontstopping in Oss voor u uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het onder een hoge druk doorspuiten van de afvoer. Hierbij wordt het restafval in de afvoer letterlijk naar de centrale riolering onder uw woning gespoten. De afvoer is zo weer schoon, wat de doorgang van afvoerwater bevordert. Ook kan er een klein haakje worden gebruikt, waarmee dikke proppen restafval uit de afvoer getrokken kunnen worden. Het is afhankelijk van de situatie, welke aanpak het meest geschikt is bij de WC ontstopping.

Met spoed een verstopte WC laten ontstoppen

Heeft u te maken met een serieuze verstopping in het toilet, die u zo snel mogelijk wilt laten oplossen? Neem in dat geval contact op met onze spoedloodgieter. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Door de spoedloodgieter in te schakelen, weet u zeker, dat uw toilet snel weer op normale wijze doorgespoeld kan worden.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Van verstoppingen tot CV ketels

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button