Lekdetectie in Oss laten uitvoeren

Zoals u wellicht op onze website gelezen heeft, kan een lekkage voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Daarbij brengt een gaslekkage gezondheidsrisico’s met zich mee, door het verstikkings- en explosiegevaar wat bij dit type lekkage ontstaat. Reden genoeg om de lekkage zo snel mogelijk aan te pakken! Voordat we kunnen beginnen met het herstel van de bron van de lekkage, zullen we deze moeten opsporen. Dit is lang niet altijd even eenvoudig om met het blote oog te doen, waardoor het gebruik van hulpmiddelen verstandig is. Een lekdetectie in Oss helpt ons de bron van een lekkage vaak zonder overbodig veel hak- en breekwerk te moeten gebruiken te vinden.

Verschillende soorten lekdetecties in Oss

Een lekdetectie in Oss kan met verschillende hulpmiddelen worden uitgevoerd. Het is van de aard van de lekkage afhankelijk, hoe we de lekdetectie in Oss uit zullen voeren. Denk aan het verschil tussen een lekkage bij een koud- en warmwaterleiding, of het verschil tussen een water- en een gaslekkage. Bovenal proberen wij de bron van de lekkage zo snel mogelijk voor u te achterhalen, om schade aan uw woning en gezondheid te voorkomen.

Tip: probeer de bron van de lekkage voor het inschakelen van onze loodgieter in Oss eerst zelf te achterhalen! U kunt de bron dan direct afdekken met een vochtige doek, om verdere schade te voorkomen.

Schakel onze loodgieter uit Oss in voor lekdetectie

Een lekkage is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Soms staat er inderdaad een plas rond een toilet, douche of leiding. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Toch zijn er genoeg mensen die dit wel denken. We kennen echter ook de zogeheten ‘onzichtbare’ lekkages. Dit zijn lekkages die ontstaan onder een vloer of in een muur. ‘Onzichtbare’ lekkages uiten zich lang niet altijd direct. Soms is er bijvoorbeeld alleen een vochtplek te zien. De schade in de muur of onder de vloer kan echter zeer groot zijn. Hoe u erachter komt dat er iets mis is? Dit kan door een verlaagde waterdruk. Is dit het geval? Doe dan een beroep op onze loodgieter uit Oss. Dankzij onze lekdetectie hebben wij het lek namelijk altijd snel boven!

Nu vraagt u zich ongetwijfeld af wat lekdetectie precies is. Dit is een methode waarmee wij de bron van een lekkage tot op de millimeter nauwkeurig op kunnen sporen. Het maakt in dat geval niet uit of de bron in de muur of onder de vloer zit. Waarom lekdetectie een uitkomst biedt? Omdat u zo niet onnodig veel breekwerk hoeft te verrichten. U kunt zich namelijk focussen tot de bron. Lekdetectie scheelt u dus niet alleen veel tijd, maar ook nog eens veel geld!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Lekkages snel verholpen
Menu
Call Now Button