Last van een lekkage in Oss? Wij helpen u verder!

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de meest vervelende loodgietersproblemen. Dit is niet voor niets! Als gevolg van de lekkage kan er een nare waterschade aan uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan zwam- en schimmelvorming op de muren en plafonds van uw woning, of houtrot in de houten constructie onder uw dakbedekking. Het kost vaak al snel enkele maanden voordat een dergelijke waterschade volledig hersteld is. Reden genoeg om de lekkage in Oss zo snel mogelijk te laten verhelpen! Onze ervaren loodgieters helpen u graag bij een lekkage in Oss.

lekkende kraan

Verschillende soorten lekkages in Oss

Een van de vervelende eigenschappen van de lekkages in Oss, is dat ze op tal van verschillende plekken in uw woning kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond uw leidingen, of een lekkage bij de afvoer van uw sanitaire voorzieningen. Dergelijke lekkages zijn nauwelijks met het blote oog te herkennen, waardoor hier speciale hulpmiddelen voor gebruikt moeten worden. Onze loodgieters beschikken over de benodigde kennis en ervaring om dergelijke lekkages in Oss voor u op te lossen. Zo voorkomen we de waterschade die eerder in dit artikel beschreven werd.

Met spoed hulp bij een nare lekkage

Op het moment dat u te maken krijgt met een serieuze lekkage, bijvoorbeeld als gevolg van het knappen van uw leiding, dan kunt u de spoedservice van onze loodgieter in Oss inschakelen. Deze spoedservice is snel te bereiken voor hulp in noodsituaties. U kunt in eerste instantie proberen of u de lekkage zelf kunt verhelpen door de bron van de lekkage af te dekken met een vochtige doek. Ook kan het verstandig zijn om de hoofdkraan in uw woning dicht te draaien. Zo voorkomt u dat er nog meer water uit uw leidingen stroomt bij lekkages in uw woning in Oss.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Lekkages snel verholpen
Menu
Call Now Button