Veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u alle veelgestelde vragen van onze klanten vinden. Hiermee proberen we u direct van dienst te zijn met het beantwoorden van uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, stel uw vraag door te bellen naar 0412-782561.

Eenvoudig, dit kunt u doen door ons te bellen naar 0412-782561.

We zijn actief in Oss en omstreken zoals: Geffen, Heesch, Nuland, Schaijk, Berghem en Nistelrode.

De 24/7 spoedservice is er speciaal voor noodsituaties. Lekkages en andere noodsituaties laten zich niet stoppen door het tijdstip. Gelukkig hoeft het vinden van een loodgieter buiten reguliere werktijden om niet moeilijk te zijn. De spoedservice zorgt ervoor dat er zowel doordeweeks als in het weekend een loodgieter kan komen. Ook maakt het niet uit of het overdag, ’s avonds of ’s nachts is. De loodgieters van Loodgietersbedrijf Passon staan altijd voor u klaar.

In het geval van een lekkage moet u snel handelen. Een lekkage kan voor lelijke schade zorgen en dat wilt u uiteraard voorkomen. Druppels water kunnen worden opgevangen met een emmer en u moet zo snel mogelijk contact opnemen met een loodgieter. Zij kunnen de lekkage opsporen, deze bevindt zich namelijk niet altijd op dezelfde plek als waar de vochtplekken ontstaan. Daarna zullen zij de lekkage verhelpen.

We verrichten de volgende werkzaamheden:
Installaties
Lekkages
Leidingen verleggen
Loodgietersbedrijf
Snel bereikbaar

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Lekkages snel verholpen
Menu
Call Now Button