Veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u alle veelgestelde vragen van onze klanten vinden. Hiermee proberen we u direct van dienst te zijn met het beantwoorden van uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, stel uw vraag door te bellen naar 0412-782561.

Als er geen warm water meer in huis is, komt dit meestal door problemen met de cv-ketel of met de thermostaatkraan. Als de verwarming geen problemen ondervindt zit het waarschijnlijk wel goed met de thermostaatkraan. Als het aan de cv-ketel ligt geeft deze waarschijnlijk een storing. Aan de hand van een storingscode vertellen de meeste cv-ketels u wat het probleem is. Vaak kunt u het probleem verhelpen door uw cv-ketel te ontluchten.

Eenvoudig, dit kunt u doen door ons te bellen naar 0412-782561.

We zijn actief in Oss en omstreken zoals: Geffen, Heesch, Nuland, Schaijk, Berghem en Nistelrode.

De eerste stap bij een cv-ketel die niet meer werkt is erachter komen wat de oorzaak is. Als de cv-ketel geen stroom meer krijgt is dit waarschijnlijk het probleem. U kunt dit controleren door in de meterkast te kijken naar de aardlekschakelaar. Als deze niet is omgeslagen, weet u dat de stroom niet het probleem is. In dit geval is een storing de boosdoener. Afhankelijk van de storing kunt u dit zelf oplossen of laten oplossen door een loodgieter.

De 24/7 spoedservice is er speciaal voor noodsituaties. Lekkages en andere noodsituaties laten zich niet stoppen door het tijdstip. Gelukkig hoeft het vinden van een loodgieter buiten reguliere werktijden om niet moeilijk te zijn. De spoedservice zorgt ervoor dat er zowel doordeweeks als in het weekend een loodgieter kan komen. Ook maakt het niet uit of het overdag, ’s avonds of ’s nachts is. De loodgieters van Z.O.N. Loodgietersbedrijf staan altijd voor u klaar.

In het geval van een lekkage moet u snel handelen. Een lekkage kan voor lelijke schade zorgen en dat wilt u uiteraard voorkomen. Druppels water kunnen worden opgevangen met een emmer en u moet zo snel mogelijk contact opnemen met een loodgieter. Zij kunnen de lekkage opsporen, deze bevindt zich namelijk niet altijd op dezelfde plek als waar de vochtplekken ontstaan. Daarna zullen zij de lekkage verhelpen.

De verstopping van een toilet wordt vaak veroorzaakt door vuil. Met een ontstopper kunt u een bepaalde druk creëren om zo te zorgen dat het vuil los gaat zitten. Als dit lukt kunt u het vuil doorspoelen. Alles werkt dan weer naar behoren. Ook kunt u gebruik maken van een chemische ontstopper. Dit middeltje giet u in de wc en dan wordt het vuil opgelost. Als deze opties niet werken is het verstandig een loodgieter te laten komen zodat deze met zijn gereedschap uw toilet kan ontstoppen.

We verrichten de volgende werkzaamheden: Verwarming en installaties Lekkages en verstoppingen Loodgietersbedrijf Snel bereikbaar

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Van verstoppingen tot CV ketels

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button