Bladvangers voor in de regenpijp aanschaffen? Verstandig!

Blog

Veel woningbezitters vergeten de regenpijpen buiten hun woning te onderhouden, met alle gevolgen van dien. De afvoer onder de regenpijp kan verstopt raken, waardoor deze zal overstromen tijdens een hoosbui. Dit lijkt in eerste instantie weinig gevolgen te hebben, totdat de eerste schimmelplekken op uw muren in huis verschijnen. Zonder dat u het wellicht weet, trekt er bij het overstromen van de regenpijpen vocht bij uw woning naar binnen. Naarmate het vocht dieper in uw muren terechtkomt, zal het voor schimmelplekken zorgen. Het kost vaak al snel enkele maanden om het vocht uit de muren te laten trekken, waarbij de schimmelplekken zelf nog niet eens verholpen zijn.

Een bladvanger in de regenpijp helpt u dit te voorkomen

Met een bladvanger in de regenpijp wordt de kans op een dergelijke situatie aanzienlijk kleiner. Een bladvanger vangt het merendeel van de bladeren en takjes op, die tijdens de herfst in uw regenpijp terechtkomen. U kunt een bladvanger online of in een fysieke winkel aanschaffen, waar deze al voor een paar euro te koop zijn. Het is vrij eenvoudig om de bladvangers in de regenpijp te plaatsen. Let er wel op dat u verschillende soorten bladvangers heeft. Denk aan het verschil tussen een bladvanger die in de regenpijp geplaatst wordt en een model die u hier juist overheen moet plaatsen.

Heeft u een verstopte afvoer in huis? Onze loodgieter helpt u graag bij het doorspuiten van de afvoer om vervelende complicaties te voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button