Daklekkage in Oss opsporen en laten verhelpen

Heeft u te maken met een daklekkage in Oss? Zorg er in dat geval zo snel mogelijk voor, dat deze lekkage verholpen wordt. Als gevolg van een lekkage kunnen er verschillende soorten vochtproblemen opspelen. Denk bijvoorbeeld aan een beschadiging van de wandbekleding op uw muren en plafonds. Of wat te denken van rottend hout in de constructie van uw dak? Vaak blijkt het erg lastig te zijn om een daklekkage zelf op te lossen. Hoe vindt u bijvoorbeeld de exacte bron van een lekkage? Onze loodgieters staan voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden.

Opsporen van een daklekkage in Oss

Loodgieters van ons loodgietersbedrijf beschikken over verschillende handige hulpmiddelen, waarmee het opsporen van een daklekkage relatief eenvoudig is. Vaak wordt een dergelijke lekkage veroorzaakt door beschadigingen aan de dakbedekking. Denk aan een klein scheurtje, die in de dakbedekking ontstaan is. Via zo’n scheurtje loopt er vocht bij uw woning naar binnen.Met een kleurproef is het mogelijk om de exacte plek van zo’n scheurtje te achterhalen.

daklekkage ossOok kan het voorkomen dat een daklekkage het gevolg is van een ontbrekende dakpan. In zo’n geval zou u zelf voor een nieuwe dakpan op het dak van uw woning kunnen zorgen. Vindt u werken op grote hoogte vervelend? Schakel in dat geval onze loodgieters in.

Met spoed een lekkage aan het dak laten verhelpen

Om de kans op vochtproblemen zo klein mogelijk te maken, is het belangrijk om een lekkage spoedig te verhelpen. Onze loodgieters helpen u hier graag bij, door u een 24-uursservice aan te bieden. Deze service staat niet alleen overdag, maar ook op de late avond voor u klaar. Zo hoeft u nooit lang te wachten, alvorens de lekkage aan uw dak verholpen wordt. Wel zo’n fijn idee!

Tip: laat de dakbedekking regelmatig controleren op daklekkages en beschadigingen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Lekkages snel verholpen
Menu
Call Now Button