De ontstoppingsdienst in Oss

Heeft u wateroverlast bij de wastafel, gootsteen, het toilet of de douche? Spoelt het water niet meer goed weg? De meest voorkomende oorzaak van dit probleem is een verstopping. Erg lastig, en we kunnen ons goed voorstellen dat u dit probleem snel verholpen wil hebben. U kunt zelf een poging doen om een leiding te ontstoppen, maar dit blijkt vaak lastiger dan van tevoren gedacht wordt. Mocht het niet lukken om zelf de leiding te ontstoppen, schakel ons dan in! De ontstoppingsdienst van Oss loodgieter is u graag van dienst!

Leidingen ontstoppen

In sommige gevallen is een verstopping op een simpele manier te verhelpen. Een ontstopper kan hiervoor uitkomst bieden. De ontstopper wordt over de afvoer geplaatst. Hiermee kunt u een aantal keer stevig op en neer pompen. Als er afval bovenkomt, dan is de kans groot dat de verstopping verholpen is. Mocht dit niet werken, dan kunt u een ontstoppingsmiddel of ontstoppingsveer gebruiken. Zorg ervoor dat u voorzichtig werkt, als u ervoor kiest om de ontstopping zelf te verhelpen. Ontstoppingsmiddel of een ontstoppingsveer kunnen veel schade aanrichten. Als u niet goed weet hoe deze middelen gebruikt worden, neem dan direct contact op met ons.ontstoppingsdienst

Oss loodgieter: ontstoppingsdienst

Als u niet weet hoe u de ontstopping verhelpen moet, of als dit zelf niet lukt, dan is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. De loodgieters van onze ontstoppingsdienst beschikken over de juiste gereedschappen en de benodigde kennis en ervaring om de afvoer te ontstoppen. De afvoer raakt niet beschadigd en innen no-time is de verstopping verholpen.

Wij begrijpen dat een verstopping vaak niet kan wachten tot de volgende dag. Oss loodgieter heeft daarom een spoedservice. Deze service is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u regelmatig last heeft van verstoppingen (in bijvoorbeeld de badkamer, wc of keuken) kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee en maken een prijsopgaaf voor u, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Van verstoppingen tot CV ketels

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button