Onderhoud en reparatie van uw CV-ketel

CV ketels gaan volgens de fabrikant meestal zo’n tien tot vijftien jaar mee. In de praktijk kunnen CV ketels veel langer probleemloos functioneren. De CV ketel moet dan echter wel goed onderhouden worden. Wordt een CV ketel niet goed onderhouden en worden reparaties niet tijdig uitgevoerd, dan is dat funest voor de levensduur van de CV ketel.

Hoe vaak is onderhoud nodig?

CV ketel onderhoud in Oss raadt aan om de CV ketel eens per jaar te laten onderhouden. Hierbij wordt in kaart gebracht welke problemen er precies zijn, en worden deze vakkundig en snel verholpen. Vaak komen de problemen toch wel aan het licht, zodat deze beter in een vroeg stadium verholpen kunnen worden. De andere onderdelen zullen hierdoor niet onnodig veel slijten, wat wel het geval kan zijn als CV ketel onderhoud in Oss lang wordt uitgesteld.

Wat gebeurt er tijdens het onderhoud?

Bij CV ketel onderhoud in Oss wordt de CV ketel helemaal nagelopen. Bekende probleempunten worden nader bestudeerd om zo problemen in een vroeg stadium te kunnen opsporen. Ook wordt de ketel opnieuw afgesteld. Soms hebben bewoners bepaalde comfortwensen waar rekening gehouden mee kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de nachtstand van de centrale verwarming, de temperatuur van het warme water, en ga zo maar door. Daarnaast let de monteur natuurlijk op de veiligheid. Hij controleert of alle gevaarlijke, giftige en schadelijke gassen op de juiste manier worden afgevoerd en de CV ketel veilig te gebruiken is.

Voor al het CV ketel onderhoud in Oss en omstreken

U bent bij ons aan het juiste adres voor het CV ketel onderhoud in Oss en omliggende plaatsen. Onze loodgieters hebben veel ervaring met tal van merken en typen CV ketels. Hierdoor kunnen ze vrijwel elk probleem ter plekke binnen korte tijd verhelpen. Ook wanneer de CV ketel vervangen moet worden, kunnen we u daarbij helpen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Van verstoppingen tot CV ketels

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button