Riool ontstopping in Oss

Vrijwel ieder huishouden heeft er wel eens mee te maken, een verstopping van de afvoer van uw toilet, van de douche of bijvoorbeeld onder de gootsteen in uw keuken. Niet alleen brengt een verstopping vaak een vervelende stank met zich mee, het maakt het ook onmogelijk om nog gebruik te maken van bovenstaand sanitair. Om dit te voorkomen is het sterk aan te raden om uw afvoer eens per half jaar door te laten spuiten door een erkende loodgieter, waarbij beginnende verstoppingen direct worden opgelost. Mocht dit al te laat zijn, dan bieden onze loodgieters de mogelijkheid tot een riool ontstopping in Oss en omgeving. We komen graag bij u langs om uw riool onder een hoge druk door te spuiten, zodat de verstopping weggespoeld wordt.

Verstopping van uw riool voorkomen

Om de stank van een rioolverstopping te voorkomen, is het sterk aan te raden om goed op onderstaande punten te letten. Hiermee wordt de kans op een verstopping aanzienlijk kleiner!

– Let op uw gebruik van toiletpapier bij uw toiletbezoeken;
– Gebruik een zeefje in uw gootsteen in de keuken om restafval tegen te houden;
– Laat uw afvoer eens per half jaar ontstoppen door een erkende loodgieter;
– Zet een kapje over de regenpijpen buiten, om bladeren en kleine takjes te weren.

Voor een halfjaarlijkse riool ontstopping in Oss staan wij voor u klaar! Zo weet u zeker dat uw riool weer volledig schoon is en water makkelijker weggevoerd kan worden.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij noodgevallen
Altijd gericht op kwaliteit en service
Ervaren loodgietersbedrijf
Van verstoppingen tot CV ketels

Neem contact met ons op.

Menu
Call Now Button