Zo lost u een lekkage op

Blog

Een lekkage is erg vervelend en komt altijd voor op de momenten dat u er absoluut niet op zit te wachten; namelijk tijdens een fikse regenbui. U komt er ineens achter dat er waterkringen in het plafond verschijnen of merkt zelfs dat het water naar binnen drupt. Maar wat is er dan aan te doen? Wel, u kunt uiteraard een loodgieter bellen!

Elke lekkage is weer anders

Er zijn tal van verschillende soorten lekkages. De ene lekkage is dus zeker de andere niet. Een lekkage in het dak is een heel ander soort lekkage dan een lekkage in een waterleiding. En ook in dat laatste zijn weer tal van varianten te bedenken. Een lekkage in een door bevriezing gebarsten waterleiding dient weer heel anders opgelost te worden dan een lekkage door een versleten leiding. In ieder geval heeft een loodgieter van alle lekkages verstand en kan hij of zij de lekkage snel en vakkundig repareren.

Neem zo snel mogelijk contact op

Het is belangrijk dat een lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Soms wordt de schade die is ontstaan door een lekkage vergoed door de verzekering. Een loodgieter weet daar het fijne van en kan u daarbij helpen. Bovendien kan een lekkage voor enorm veel schade zorgen, ook als u dat niet direct ziet. Wanneer water in de muren trekt, kan schimmelvorming ontstaan. Dat ziet u niet direct, maar als het er eenmaal is, dan is het zeer lastig om weer weg te krijgen. Wanneer de muren eenmaal verzadigd zijn met vocht, zullen ze dat heel lang blijven en is het een vrijwel onmogelijk karwei om de muren weer droog te krijgen. Voorkomen is ook in dit geval dus veel beter dan genezen. Reden temeer om tijdig een loodgieter in te schakelen!

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button